Vérvétel - 67 nap maradt

Sziasztok!
Ma a suliban laza napunk volt, mivel vérvétel folyt egész nap. Nagyon flottul megcsinálták a tornatermet, jöttek nővérek, teljes orvosi ellátással. Egész nap lehetett menni, közben persze volt tanítás, de amikor bemondták a nevedet, felpattantál és mentél. Utána pedig bekötötték a kezedet és nagyjából fel voltál mentve minden további munka alól. Szóval akik korán mentek jól jártak..:)
Ma angolon dogát írtunk a zabhegyezőből, A+ lett. A dolgozatok is a laptopon folynak, ezért tudjuk rögtön az eredményét a tesztnek. Törin megnéztük a CNN diák híreket majd elkezdtük tanulni az igazságszolgáltatást. Study hall-on az ACT-re tanultam, újságíró órán ma helyettesítő tanár volt, rajzon pedig új projectbe kezdtünk. Az a neve, hogy nail board art, megmutatom ha készen lett. A cserediák évemre utalok, annyit elárulok. 
Workout órán, meglepő, de edzettünk. Főzés órán Indiát tanultuk. Megtanultunk rengeteg fűszert és azoknak a használatát, elterjedését és előnyeit, majd csináltunk egy chai teát, ami engem egy nagyon lágy kávéra emlékeztet. Fekete tea, tej, fűszerek és cukor kell hozzá. Nagyjából olyan, mint egy angol tea. 
Matekon pedig semmi érdekes nem történt, haladtunk tovább az anyaggal. Itt egyébként minden óra első 10 percében van egy "bell-ringer" nevezetű feladat. Nem is tudom, hogyan fordítsam le, ez egy ilyen rávezetés a matek órára. Az előző óra anyagából 3 kérdésre kell tudni válaszolni. Nem kapsz semmit ha nem tudod a választ, ez csak egy ilyen ismétlés.
Edzésen pedig az első 15 percben kaptunk egy lapot és le kellett írni egy rövidtávú, majd egy hosszútávú célodat, majd pedig az álmodat, amit el akarsz érni évvégére Track-ben. Majd beletettük egy borítékba és a szezon végén kinyitjuk és meglátjuk sikerült-e. 

Puszi, Lina