Washington I. - 39 nap maradt

Sziasztok!
Épp az ablakon keresztül csodálom a naplementét a Hilton Hotelben. Rózsaszínben pompázik az ég, ez az egyik kedvenc időszakom a napban. Calla, a helyi képviselőnk elhozott minket Washingtonba öt napra. Senkit nem ismertem, kivéve a fogadó apukámat ő jött velünk, úgyhogy megismertem megint rengeteg új embert a világ minden tájáról. Brazíilia, Spanyolország, Thaiföld, Svájc, Vietnám...és még sorolhatnám. 
Egész nap a repülőn voltunk sajnos, mert először Atlantába mentünk és csak onnan jöttünk D.C.-be. A repülő nagyon puccos volt. Tudjátok amikor felszáll a repülő a stewardessek a folyosóra sorakozva mutatják a veszély esetben tudni való dolgokat. Itt nem, minden széktámlán volt egy tv és ott játszották le, majd nézhettél rajta filmeket vagy zenét, amihez éppen kedved volt. 
Hatra értünk Washingtonba. A metróval elmentünk pár megállót, igazi "downtown" metró, majd a hotel szolgálattól felvett minket egy mini busz. Négy lánnyal vagyok egy szobában, akikkel máris összeszoktunk. Egy lány Belgiumból, egy lány Brazíliából és egy harmadik Taiwanból. Vacsira rendeltünk pizzát a Domino's-ból és már készülődünk lefekvéshez, mindenki hulla fáradt, holnap pedig sűrű nap elé nézünk!
Próbálok holnap is írni és persze sokat fotozni!

 Puszi, Lina